Штрудель з горіхами та родзинками
Штрудель з горіхами та родзинками

Штрудель (з горіхами та родзинками)

    

8 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 3,5 склянки

Маргарин солоний - 200 г

Вода - 1 склянка окропу

Оцет - 2 ст. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Горіхи мелені (будь-які) - 100 г

Родзинки - 150 г

Кунжут - 100 г

Цукор - 0,5 склянки

Кориця - 3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (тонко натерта цедра)

Варення

Цукрова пудра

Directions

1НАЧИНКА: У ємність покласти горіхи, родзинки, кунжут, цукор, корицю і лимонну цедру. Ретельно перемішати до однорідної маси.

2ТІСТО: У ємність влити гарячу воду, опустити маргарин, влити оцет і довести до кипіння. Потім всипати борошно та, помішуючи ложкою, прогрівати 5 хвилин.

3Тісто остудити і розділити на 4 частини.

4Кожну частину розкачати в тонкий пласт, змастити пласт варенням і обсипати частиною начинки. Згорнути кожен пласт з начинкою в рулет і проткнути в декількох місцях.

5Скласти штрудель на змащене маслом деко та випікати в теплій духовці 45 хвилин, доки він не зарум'яниться.

6Готовий штрудель обсипати цукровою пудрою.

00:00