Хлібці з баклажанною ікрою і зеленню
Хлібці з баклажанною ікрою і зеленню

Хлібці з баклажанною ікрою і зеленню

  ,   

10 Липня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хлібці дієтичні - 8 шт.

Баклажани - 2 шт.

Петрушка - 50 г зелені

Кінза - 50 г зелені

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Оцет яблучний - 15 мл

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажани та помідор нарізати дрібними кубиками.

2Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями, викласти в сковороду з розігрітою олією, обсмажити до золотистого кольору.

3У сковороду до цибулі додати баклажани, скропити оцтом, обсмажувати при помішуванні 5 хвилин.

4Потім покласти помідор, посолити, поперчити і готувати під кришкою ще 5 хвилин.

5Зелень петрушки та кінзи промити, обсушити, подрібнити.

6Готову ікру намастити на хлібці. Хлібці викласти на блюдо і посипати зеленню.

00:00

Nutrition Facts

Calories185 ккал