111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Яблука - 10 шт. не надто великих і однакових за розміром
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Родзинки - 200 г
Волоські горіхи - 75 г ядер
Масло вершкове - 50 г
ДЛЯ БІЛКОВОЇ МАСИ:
Яйця - 3 білка
Цукрова пудра - 5 ст. ложок
Лимонна кислота - 1 щіпка
Directions
1НАЧИНКА: Родзинки без кісточок пропустити через м'ясорубку разом із горіхами, додати трохи розм'якшене вершкове масло та перемішати.
2У яблук гострим ножем з боку плодоніжки вирізати конусом серцевину, не прорізаючи яблуко наскрізь. У кількох місцях потрібно проколоти шкірку виделкою.
3БІЛКОВА МАСА: Білки збити з цукровою пудрою і лимонною кислотою. Пудра та кислота допомагають білковій масі зберегти форму.
4Яблука розкласти на великий сковороді або деку та заповнити начинкою. Потім налити на деко холодної води, щоб в процесі приготування яблука не полопалися, і помістити їх у гарячу духовку.
5Коли яблука підрум'яняться, вийняти їх з духовки, покрити зверху гіркою білкової маси та поставити деко ще раз в духовку, щоб білки підрум'янилися.