Яблука з начинкою
Яблука з начинкою

Яблука з начинкою

    

12 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яблука - 10 шт. не надто великих і однакових за розміром

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Родзинки - 200 г

Волоські горіхи - 75 г ядер

Масло вершкове - 50 г

ДЛЯ БІЛКОВОЇ МАСИ:

Яйця - 3 білка

Цукрова пудра - 5 ст. ложок

Лимонна кислота - 1 щіпка

Directions

1НАЧИНКА: Родзинки без кісточок пропустити через м'ясорубку разом із горіхами, додати трохи розм'якшене вершкове масло та перемішати.

2У яблук гострим ножем з боку плодоніжки вирізати конусом серцевину, не прорізаючи яблуко наскрізь. У кількох місцях потрібно проколоти шкірку виделкою.

3БІЛКОВА МАСА: Білки збити з цукровою пудрою і лимонною кислотою. Пудра та кислота допомагають білковій масі зберегти форму.

4Яблука розкласти на великий сковороді або деку та заповнити начинкою. Потім налити на деко холодної води, щоб в процесі приготування яблука не полопалися, і помістити їх у гарячу духовку.

5Коли яблука підрум'яняться, вийняти їх з духовки, покрити зверху гіркою білкової маси та поставити деко ще раз в духовку, щоб білки підрум'янилися.

00:00