Шашлик по-кокандськи
Шашлик по-кокандськи

Шашлик по-кокандськи (Кўқон кабобі)

      

14 Липня, 2019

Блюда узбекской кухни

  • Yields: 1 порція

Ingredients

Баранина свіжа - 100 г

Печінка - 100 г

Нирки - 100 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Продукти нарізати скибочками по 15‑20 г, завбільшки з перший суглоб великого пальця, посипати сіллю та меленим перцем.

2Нанизати по 5‑6 шматочків на спеціальний (який застосовується для цього виду шашлику) трьохріжковий шампур. На перший ріжок - шматочки печінки, на середній - м'яса та на третій - нирок.

3Обсмажити до рум'яної скоринки над тліючим деревним вугіллям. Дуже смачний шашлик виходить, якщо його смажити над вугіллям виноградної лози.

4Подавати на стіл на тарілочках або на коржі, прикрасити кільцями цибулі.

Сезонні страви, грудень

00:00