Форель з креветками
Форель з креветками

Форель з креветками

  , , ,   

16 Липня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Форель свіжа - 1 кг

Креветки очищені - 100 г

Гриби - 300 г

Масло вершкове - 150 г

Вино сухе біле - 2 склянки

Батон - 5 скибочок

Лимони - 1 шт.

Петрушка - зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу розділити на філе без кісток, нарізати порційними шматками, посолити, поперчити, скропити вином і витримати 30 хвилин.

2Потім укласти форель у форму, додати половину масла шматочками та запекти в духовці до готовності.

3Креветки та нарізані скибочками гриби обсмажити у залишках масла.

4Рибу перекласти на блюдо, навколо розкласти гриби та креветки, збоку - крутони, вирізані з батону у вигляді сердець і підсмажені на маслі, що залишилося після смаження грибів. Оформити лимоном і зеленню.

00:00