Мохіто абрикосовий
Мохіто абрикосовий

Мохіто абрикосовий

  

18 Липня, 2019

Школа гастронома 2016 №6 (280) Быстрые блюда на каждый день

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Абрикосове пюре - 0,25 склянки

М'ята - 6 свіжих листочків

Лайм - 0,5 шт.

Ром білий - 50 мл

Спрайт або вода мінеральна газована - 50 мл

ДЛЯ АБРИКОСОВОГО ПЮРЕ:

Абрикоси без кісточок - 4 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Сіль - 1 щіпка

Directions

АБРИКОСОВЕ ПЮРЕ:

1У абрикосів видалити кісточку, м'якоть нарізати. Покласти абрикоси в невелику каструлю, додати цукор і щіпку солі, влити 1,5 склянки води. Поставтит на вогонь, довести до кипіння і варити 5 хвилин.

2Перелити абрикоси разом із рідиною в чашу блендера та подрібнити в гладке пюре. Остудити. Вийде приблизно 2 склянки пюре, цього достатньо на 8 порцій коктейлю.

КОКТЕЙЛЬ:

1Нарізати лайм дольками та покласти у високу склянку.

2Додати листя м'яти і трохи потовкти товкачем.

3Додати абрикосове пюре, влити ром і спрайт і перемішати. Покласти у келих лід і одразу ж подавати.

00:00