111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Яловичина або баранина - 350 г лопаткової частини
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Цибуля - 1 шт.
Томат-пюре - 2 ст. ложки
Борошно пшеничне - 1 ч. ложка
Часник - 1 зубчик
Бульйон м'ясний - 1 склянка
Перець червоний
Сіль
Directions
1М'якоть баранини нарізати кубиками по 20 г, посолити й обсмажити до рум'яної скоринки.
2Потім м'ясо помістити в сотейник, додати обсмажену цибулю, томат-пюре, борошно, часник, перець, залити м'ясним бульйоном або гарячою водою так, щоб продукти були закриті, і тушкувати в щільно закритому посуді.