Гуляш з червоним перцем
Гуляш з червоним перцем

Гуляш з червоним перцем

  

23 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яловичина або баранина - 350 г лопаткової частини

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Цибуля - 1 шт.

Томат-пюре - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Перець червоний

Сіль

Directions

1М'якоть баранини нарізати кубиками по 20 г, посолити й обсмажити до рум'яної скоринки.

2Потім м'ясо помістити в сотейник, додати обсмажену цибулю, томат-пюре, борошно, часник, перець, залити м'ясним бульйоном або гарячою водою так, щоб продукти були закриті, і тушкувати в щільно закритому посуді.

00:00