Філе тріскових у білках страви з риби Великдень, святкове 28 Липня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 2-3 порції Ingredients Сайда - 100‑150 г філе Яйця - 2‑3 білка Масло вершкове - 40‑50 г Борошно - 20‑30 г для панірування Кріп - 1 пучок Лимон - 1/3‑0,25 шт. (сік) Сіль Приправа для риби комбінована Олія для фритюру ДЛЯ ГАРНІРУ: Помідори черрі - 100‑150 г Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження Directions 1Нарізати філе впоперек волокон на порційні шматки завдовжки близько 8 см. Зробити в кожному поздовжній ненаскрізний надріз. 2Змішати вершкове масло з рубаним кропом і лимонним соком. Заморозити, нарізати брусочками. 3Нафарширувати масляними брусочками рибу. 4Натерти філе сіллю та приправою, запанірувати в борошні. 5Збити білки в густу пишну піну. 6Розігріти олію до 160‑180°С, вмочити рибу у збиті білки, смажити до готовності з двох боків, 5‑8 хвилин. 7ГАРНІР: Розрізати помідори черрі навпіл, посолити, поперчити, обсмажувати на олії 1‑2 хвилини. 00:00