Підосичники в сметанному соусі
Підосичники в сметанному соусі

Підосичники в сметанному соусі

  

30 Липня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

Ingredients

Підосичники або підберезники - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Сметана - 1 склянка

Бульйон грибний - 0,5 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби нарізати скибочками, цибулю - соломкою. Обсмажити гриби з цибулею на олії до золотистого кольору.

2Борошно підсушити до жовтуватого відтінку, охолодити, додати бульйон, сіль, сметану та проварити 5‑10 хвилин.

3Залити гриби соусом і варити 3 хвилини.

4При подачі гарнірувати гриби відвареною картоплею.

00:00