Підосичники в сметанному соусі страви з грибів 30 Липня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Ingredients Підосичники або підберезники - 500 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Борошно пшеничне - 1 ч. ложка Сметана - 1 склянка Бульйон грибний - 0,5 склянки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби нарізати скибочками, цибулю - соломкою. Обсмажити гриби з цибулею на олії до золотистого кольору. 2Борошно підсушити до жовтуватого відтінку, охолодити, додати бульйон, сіль, сметану та проварити 5‑10 хвилин. 3Залити гриби соусом і варити 3 хвилини. 4При подачі гарнірувати гриби відвареною картоплею. 00:00