Салат рибний по-шотландськи салати 28 Листопада, 2016 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Риба - 500 г філе Рис варений - 200 г Яйця - 2 шт. Яблука - 2-3 шт. Майонез - 4 ст. ложки Зелень петрушки Сіль Directions 1Філе відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, охолодити, нарізати скибочками. 2Яйця зварити і дрібно порубати. 3Яблука очистити, частину нарізати скибочками, решту - кубиками. 4Підготовлені продукти змішати з рисом, посолити, заправити частиною майонезу. 5Перед подачею салат полити майонезом, оформити скибочками яблука і посипати дрібно рубаною зеленню. 00:00