Биточки грибні з картоплею
Биточки грибні з картоплею

Биточки грибні (з картоплею)

    

31 Липня, 2019

Душевная кухня №2 (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 500 г

Картопля варена - 200 г

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Петрушка - 10 г зелені

Олія - 6 ст. ложок

Сіль

Directions

1Очищені гриби дрібно порубати і трохи обсмажити на частині олії, остудити.

2Додати терту картоплю, сіль, рубану зелень, збите яйце та сухарі. Перемішати.

3Сформувати маленькі биточки, запанірувати в борошні й обсмажити на олії до золотистого кольору.

4Подавати биточки з маринованими овочами.

00:00