Торт різдвяний швидкий «Шоколад і солодощі»
декорування, солодка випічка Різдво, святкове
31 Липня, 2019
Cake Craft & Decoration 2016 №206 January
Ingredients
Торт
Марципан або шоколадний ганаш для грунтовки
Шоколадне печиво у формі пальчиків або сигарил
Розтоплений шоколад для склеювання
Підставка / барабан для торта
Цукерки шоколадні
Виїмка у формі сніжинок або мереживний килимок для оформлення тортів (crystal cake mat, Claire Bowman)
Металеві дроти
Пластикова трубочка для букету
Стрічка оздоблювальна
Блискучий пилок / спрей
Чарівні блискітки
Directions
1Покрити підставки / барабани для торта марципаном і ганашем, а потім новою губкою / мочалкою для чищення або качалкою з візерунком нанести на неї текстуру.
2Покрити торт марципаном і ганашем.
3Приклеїти шоколадні пальчики навколо торта за допомогою розтопленого шоколаду і заповнити верх солодощами. Можна використовувати домашні трюфелі.
4Вирізати сніжинки на дротах і висушити. Скріпити дроти, припорошити блиском або спреєм і вставити в торт за допомогою пластикової трубочки для букету. Або використати мереживний килимок для оформлення тортів з різдвяним дизайном і припорошити сніжинку перламутровою сумішшю.
5По закінченні можна трохи розбризкати спрей з блискучим пилком або посипати магічними блискітками.
6Оформити підставку озоблювальною стрічкою. Обернути стрічку навколо торта, щоб вона гармоніювала зі стрічкою на барабані для торта.