Пиріг з вишнями пироги, солодка випічка духовка 3 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Борошно пшеничне - 2 склянки Сметана - 1 склянка Цукор - 1 склянка Сода харчова - 1 ч. ложка Вишня - 600 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Directions 1Сметану розтерти з цукром, додати соду, борошно (потроху) та замісити тісто. 2Розкачати його за розміром сковороди, попередньо змастивши її маслом і посипавши борошном, краї тіста підняти та загорнути, як для ватрушки. 3З вишень вийняти кісточки, викласти на тісто рівним шаром, щоб не було порожніх місць, посипати цукром і накласти сітку з тонких шнурків тіста. 4Поставити пиріг в духовку. 5Коли пиріг наполовину спечеться, вийняти не закриті сіткою вишні, залити його сметаною, посипати цукром і знову поставити в духовку. 00:00