Пиріг відкритий з суницею
Пиріг відкритий з суницею

Пиріг відкритий з суницею

  ,   

3 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 180 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Борошно пшеничне - 300 г

Сода - 0,5 ч. ложки

Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Суниця - 4 склянки

Цукор - 3 ст. ложки

Directions

1Розм'якшене масло збити з цукром і яйцями, додати борошно, з'єднане з содою, лимонною кислотою і молоком.

2Тісто розкачати, викласти на змащене маслом деко, висипати на нього ягоди, розрівняти та посипати цукром.

3Пиріг поставити в гарячу духовку на 25 хвилин.

00:00