Пиріг відкритий з суницею пироги, солодка випічка духовка 3 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Масло вершкове - 200 г Цукор - 180 г Яйця - 2 шт. Молоко - 0,5 склянки Борошно пшеничне - 300 г Сода - 0,5 ч. ложки Лимонна кислота - 0,5 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Суниця - 4 склянки Цукор - 3 ст. ложки Directions 1Розм'якшене масло збити з цукром і яйцями, додати борошно, з'єднане з содою, лимонною кислотою і молоком. 2Тісто розкачати, викласти на змащене маслом деко, висипати на нього ягоди, розрівняти та посипати цукром. 3Пиріг поставити в гарячу духовку на 25 хвилин. 00:00