Борщ з піджаркою перші страви мультиварка 29 Листопада, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 2 hrs Ingredients М'ясо -300 г Капуста білокачанна - 200 г Картопля - 3 шт. Помідори - 2 шт. Часник - 2 зубчики Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Буряк - 1 шт. Томатна паста - 3 ст. ложки Лимон - 1 ч. ложка соку Олія Спеції Вода Сіль Directions 1Нарізати м'ясо шматочками, обсмажувати в режимі «Випічка» 20 хвилин на олії. 2Овочі вимити й очистити. Натерти на крупній тертці моркву та буряк. Нарізати кубиками помідори та цибулю. 3Лук з морквою додати до м'яса в чашу та готувати 15 хвилин. 4Потім додати помідори, томатну пасту і тушкувати 10 хвилин. 5Викласти натерту буряк і тушкувати ще 15 хвилин. 6Покласти подрібнений часник, спеції, лимонний сік, скибочки картоплі, нашатковану капусту, посолити, поперчити та влити воду. Готувати в режимі «Тушкування» 1 годину. 00:00