Салат яблучно-овочевий з тофу салати здорове харчування 8 Серпня, 2019 175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) Ingredients Тофу (соєвий сир) - 100‑150 г Сіль Перець чорний мелений Капуста білокачанна - 100 г Цибуля - 0,5 шт. Яблука - 0,5 крупного Маслини - 20 шт. Буряк маринований - 70‑100 г Олія - 2 ст. ложки Мигдаль рубаний Зелень Directions 1Сир тофу нарізати скибочками, посипати сіллю та перцем, підсушувати в гарячій духовці 5 хвилин, а потім охолодити. 2Дрібно нарізати білокачанну капусту, цибулю, яблуко, маслини, маринований буряк. 3Всю нарізку акуратно перемішати зі шматочками сиру, а потім залити олією і ще раз перемішати. 4Салат можна прикрасити рубаним мигдалем і зеленню. 00:00