Шинка запечена
Шинка запечена

Шинка, запечена у фользі

    

9 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Свинина - 2 кг м'якоті

Шпик - 100 г

Морква - 4 шт.

Перець чорний мелений

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Шпик і моркву нарізати довгою соломкою.

2Гострим кінцем ножа зробити в м'ясі глибокі прорізи та нашпигувати морквою і салом. Натерти м'ясо сіллю, перцем і дрібно розкришеним лавровим листом і загорнути в кілька шарів фольги.

3Покласти м'ясо на деко та запекти в духовці. Перші 10 хвилин жар в духовці має бути сильним, потім - нижче середнього. Готовність м'яса можна визначити, проткнувши фольгу тонкою дерев'яною паличкою.

00:00