м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

Яловичина у вині

    

30 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Яловичина - 400 г

Томатна паста - 50 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Перець болгарський червоний - 1 шт.

Вино сухе червоне - 100 мл

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії в режимі «Плов» 10 хвилин.

2Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Моркву та болгарський перець нарізати кубиками. Додати підготовлені овочі, томатну пасту, вино та дрібно нарізаний часник до м'яса. Посолити, поперчити і включити режим «Тушкування» на 1 годину.

00:00