м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина-гриль з рисом

    

12 Серпня, 2019

500 блюд на гриле

Ingredients

Яловичина - 1 кг вирізки

Шпик - 400 г

Сало свиняче топлене - 100 г

Рис - 150 г

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Вирізку нарізати порційними шматками та відбити до товщини 1‑1,5 см. Свинячий шпик нарізати тонкими смужками.

2Шматки м'яса посолити, поперчити й обернути смужками шпику.

3Смажити на змащеній топленим салом решітці над розжареним вугіллям до готовності.

4Рис відварити в солоній воді та відкинути на сито.

5Готове м'ясо розкласти по тарілках, гарнірувати рисом і подавати до столу.

00:00