Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату
Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату

Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату

  

13 Серпня, 2019

Школа гастронома 2013 №23 (241) Декабрь

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Рукола - 150 г

Шинка в'ялена - 150 г

Фенхель - 2 середніх качанчики

Гранат - 0,5 склянки зерен

Зелена цибуля - 1 великий пучок

М'ята - 1 маленький пучок

Олія оливкова «екстра вірджин» - 3 ст. ложки

Оцет бальзамічний - 1,5 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Сир адигейський (варіант)

Directions

1Розрізати качанчики фенхелю навпіл, видалити щільний качан і нарізати м'якоть дуже тонкими скибочками. Перекласти в миску, трохи посипати сіллю, додати 1 ст. ложку оливкової олії, перемішати.

Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату

2Нарізати зелену цибулю тонкими кільцями, порубати листя м'яти. Змішати в іншій мисці руколу, цибулю та м'яту, заправити бальзамічним оцтом і залишками олії та перемішати. Приправити сіллю та перцем.

Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату

3Розкласти фенхель по тарілках, покласти суміш з руколою. Посипати салат зернами граната. Нарвати руками тонко нарізані шматки шинки на довгі смужки та розкласти на тарілках.

Салат з руколи, фенхелю, шинки та гранату

ВАРІАНТ: Можна додати замість шинки скибочки адигейського сиру.

00:00