Юшка класична перші страви мультиварка 30 Листопада, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 2 hrs 30 mins Ingredients Риба - 1,5 кг (1 судак, 1 окунь, 1 йорж) Картопля - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь + зелень Лавровий лист - 1 шт. Горілка - 100 мл Перець духмяний горошком Вода Сіль Лимон Directions 1Рибу очистити, відрізати голову та хвіст, добре промити. 2Викласти в чашу мультиварки зелень петрушки, перець, лавровий лист, голову та хвости. Влити воду та встановити режим «Тушкуваня» на 2 години. 3Поки готується бульйон, підготувати решту інгредієнтів. Тушки риб нарізати на порційні шматки. Овочі вимити й очистити. Картоплю та моркву нарізати півкільцями, корінь петрушки - кільцями, цибулю подрібнити. 4За 1 годину до готовності вийняти голови та хвости, покласти замість них шматочки риби. 5Через 10 хвилин додати овочі. 6Після сигналу відкрити мультиварку та влити горілку, посолити та поперчити. Залишити юшку на 10 хвилин в режимі «Підігрів». 7Подавати, поклавши в тарілки дольку лимона. 00:00