Млинці тришарові млинці, оладки, сирники 15 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients ДЛЯ I ШАРУ: Борошно житнє або пшеничне - 250 г Яйця - 1 шт. Сіль ДЛЯ II ШАРУ: Борошно вівсяне або манне - 40 г Кисляк або кефір - 130 г Сметана - 80 г Cіль ДЛЯ III ШАРУ: Вівсяна крупа - 120 г Сметана - 200 г Сіль Directions 1Замісити круте тісто з житнього або пшеничного борошна, яйця і солі та розкачати його в тонкий корж завтовшки 2 мм за розміром сковороди. 2Корж трохи зарум'янити в духовці. 3Потім змастити густою сумішшю вівсяного борошна, кефіру, сметани та солі. Млинець знову зарум'янити. 4Намастити третій шар, що складається з вівсяної крупи, яку протягом 8‑10 годин вимочували в сметані. 5Після цього млинці випекти, змастити топленим або вершковим маслом. 6Подавати млинці гарячими. 00:00