Млинці тришарові
Млинці тришарові

Млинці тришарові

  

15 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ I ШАРУ:

Борошно житнє або пшеничне - 250 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

ДЛЯ II ШАРУ:

Борошно вівсяне або манне - 40 г

Кисляк або кефір - 130 г

Сметана - 80 г

Cіль

ДЛЯ III ШАРУ:

Вівсяна крупа - 120 г

Сметана - 200 г

Сіль

Directions

1Замісити круте тісто з житнього або пшеничного борошна, яйця і солі та розкачати його в тонкий корж завтовшки 2 мм за розміром сковороди.

2Корж трохи зарум'янити в духовці.

3Потім змастити густою сумішшю вівсяного борошна, кефіру, сметани та солі. Млинець знову зарум'янити.

4Намастити третій шар, що складається з вівсяної крупи, яку протягом 8‑10 годин вимочували в сметані.

5Після цього млинці випекти, змастити топленим або вершковим маслом.

6Подавати млинці гарячими.

00:00