Капрезе у веррінах
Капрезе у веррінах

Капрезе у веррінах

  

1 Грудня, 2016

100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Помідори черрі жовті та червоні - 200 г

Моцарела - 100 г

ДЛЯ ПЕСТО:

Базилік, бажано зелений - 1 пучок

Кеш'ю - 30 г

Пармезан тертий - 2 ч. ложки

Часник - 2‑3 зубчики

Олія оливкова - 50 мл

Сіль морська

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Помідори - шматочки

Моцарела - шматочки

Базилік - листочки

Directions

1Розрізати жовті помідори черрі навпіл, а червоні - невеликими кубиками, видаливши місця кріплення плодоніжок.

2Нарізати моцарелу дрібними кубиками.

3СОУС ПЕСТО: Розтерти в ступці базилік, кеш'ю та часник, поступово додаючи оливкову олію. Додати в песто пармезан, сіль і перемішати.

4Викласти помідори в порційні склянки (верріни), кожен колір окремим шаром. Зверху викласти половину песто, моцарелу та знову песто.

5Прикрасити салат листочками базиліку, кубиками помідора, сиру та подавати.

00:00