Капрезе у веррінах салати 1 Грудня, 2016 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Помідори черрі жовті та червоні - 200 г Моцарела - 100 г ДЛЯ ПЕСТО: Базилік, бажано зелений - 1 пучок Кеш'ю - 30 г Пармезан тертий - 2 ч. ложки Часник - 2‑3 зубчики Олія оливкова - 50 мл Сіль морська ДЛЯ ПОДАЧІ: Помідори - шматочки Моцарела - шматочки Базилік - листочки Directions 1Розрізати жовті помідори черрі навпіл, а червоні - невеликими кубиками, видаливши місця кріплення плодоніжок. 2Нарізати моцарелу дрібними кубиками. 3СОУС ПЕСТО: Розтерти в ступці базилік, кеш'ю та часник, поступово додаючи оливкову олію. Додати в песто пармезан, сіль і перемішати. 4Викласти помідори в порційні склянки (верріни), кожен колір окремим шаром. Зверху викласти половину песто, моцарелу та знову песто. 5Прикрасити салат листочками базиліку, кубиками помідора, сиру та подавати. 00:00