Цукерки з яблук десерти, ласощі 20 Серпня, 2019 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 2,5 кг Цукор - 1 кг Вода - 1 л Directions 1Яблука порізати дрібно та залити водою. Варити, доки вся рідина не википить. 2Протерти яблука крізь сито. 3Додати в пюре цукор і варити 20‑30 хвилин до отримання густої маси. 4Потім масу викласти на лист, попередньо змащений олією. Розрівняти суміш шаром 7‑8 мм і добре пригладити зверху ножем. Залишити на 2 дні сушитися. 5Чарочкою нарізати яблучну масу та знову 2‑3 дня сушити. 6Потім пересипати кружальця цукровою пудрою та знову сушити. 7Затверділі цукерки скласти в бляшані банки, перестилаючи кожен шар пергаментним папером. 00:00