цукерки пастила з яблук
цукерки пастила з яблук

Цукерки з яблук

  ,

20 Серпня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 2,5 кг

Цукор - 1 кг

Вода - 1 л

Directions

1Яблука порізати дрібно та залити водою. Варити, доки вся рідина не википить.

2Протерти яблука крізь сито.

3Додати в пюре цукор і варити 20‑30 хвилин до отримання густої маси.

4Потім масу викласти на лист, попередньо змащений олією. Розрівняти суміш шаром 7‑8 мм і добре пригладити зверху ножем. Залишити на 2 дні сушитися.

5Чарочкою нарізати яблучну масу та знову 2‑3 дня сушити.

6Потім пересипати кружальця цукровою пудрою та знову сушити.

7Затверділі цукерки скласти в бляшані банки, перестилаючи кожен шар пергаментним папером.

00:00