Піца з копченою ковбасою, помідорами та болгарським перцем
Піца з копченою ковбасою, помідорами та болгарським перцем

Піца з копченою ковбасою (з помідорами та болгарським перцем)

    

1 Грудня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 35 mins

Ingredients

Тісто для піци готове - 1 кг

Ковбаса копчена - 300 г

Сир - 150 г

Помідори - 2 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Томатна паста - 50 г

Directions

1Тісто розділити на 2-3 рівні частини і тонко розкачати. Кожен пласт змастити томатною пастою.

2Ковбасу нарізати смужками, сир натерти, помідори нарізати кружальцями, болгарський перець - кільцями.

3На кожен пласт покласти ковбасу, кружальця помідорів, кільця болгарського перцю. Посипати сиром.

4На решітці розстелити фольгу та викласти піцу. Готувати в аерогрилі 20 хвилин при температурі 200°С, потім 10 хвилин при середній швидкості і ще 5 хвилин - при високій швидкості.

00:00