Яблука, фаршировані буряком овочеві страви духовка, здорове харчування, лікувальне харчування 28 Серпня, 2019 185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит) Ingredients Яблука солодкі - 8 шт. Буряк - 3 шт. Селера - 200 г Горіхи - 150 г Олія - 50 г Цукор тростинний - 30 г Мед - 50 г Directions 1Яблука очистити від насіння і внутрішньої камери. 2НАЧИНКА: Буряк натерти на дрібній тертушці, селеру нарізати дуже дрібними кубиками, додати подрібнені горіхи, приправити тростинним цукром, олією, дрібно нарізаним кропом і медом. Ретельно все перемішати. 3Отвір яблук заповнити буряково-селеровою начинкою. 4Фаршировані яблука запекти. 5Подавати на стіл теплими.Дієта для здоров'я суглобів з клітковиною для налагодження мікрофлори кишечника, при інфекційних артритах 00:00