Варення сунично-чорничне консервація 3 Вересня, 2019 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи) Ingredients Суниця - 1,4 кг Чорниця - 300 г Цукор - 1,4‑2 кг Directions 1З суничного соку та цукру зварити сироп. 2У киплячий сироп покласти ягоди, довести до кипіння та відставити на 3‑4 години. 3Потім на слабкому вогні довести до кипіння та варити 20‑25 хвилин, періодично струшуючи круговими рухами, щоб усі ягоди були в сиропі. 4Відставити варення на добу, потім знову варити до готовності, доки ягоди не стануть прозорими. 5Додати ягоди чорниці, довести до кипіння. У готовому варенні ягоди мають опуститися на дно. 00:00