Суп з квасолею та болгарським перцем

    

2 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 300 г

Квасоля біла - 100 г

Картопля - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Перець болгарський - 1 невеликий

Лавровий лист - 1 шт.

Оливкова олія - 1 столова ложка

Вода - 3-4 л

Спеції

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді.

2М'ясо нарізати невеликими порційними шматочками.

3Овочі очистити. Моркву, цибулю та картопля нарізати невеликими шматочками.

4У каструлю мультиварки влити олію, додати цибулю, моркву і обсмажити в режимі «Випічка» 15 хвилин.

5Коли режим завершиться, додати м'ясо, картоплю, квасолю, воду, сіль, перець, спеції (будь-які), лавровий лист і включити режим «Тушкування» на 90 хвилин. Після завершення режиму дати супу трохи настоятися.

6Готовий суп прикрасити нарізаною петрушкою.

00:00