біла квасоля, запечена з вершками
біла квасоля, запечена з вершками

Квасоля біла, запечена з вершками – Haricots blancs gratines a la creme

  ,   

12 Вересня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Квасоля біла суассонська, свіжа або суха - 450 г

Цибуля - 1 шт.

Гвоздика - кілька бутонів

Соус бешамель - 1 ложка

Вершки - 0,5 л

Сир грюєр тертий - 1 ст. ложка + трохи для посипання

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Зварити суассонську білу квасолю з цибулиною, в яку увіткнути кілька гвоздик. Або можна замочити квасолю у свіжій воді на 24 години та варити на слабкому вогні, щоб вона не розвалилася.

2СОУС: Покласти в каструлю соус бешамель, вершки та тертий сир грюєр. Посолити, поперчити та поставити кипіти, щоб соус став жирним, але не густим.

3Обсушити квасолю, покласти її в глибоку форму для духовки, залити соусом, трохи посипати сиром і поставити в духовку для запікання.

Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре»

00:00