Торт тропічний з фламінго
декорування, солодка випічка день народження, святкове
14 Вересня, 2019
Cake Decoration & Sugarcraft 2017 №219 January
Ingredients
Торти - 15 см і 10 см
Підставка або барабан для торту 10 см, покритий білою помадкою
Помадка біла - приблизно 1500 г
Помадка, забарвлена цукровою пастою Sugarflair кольору слонової кістки / карамелі та змішана з невеликою кількістю трагакантової камеді - 60 г
Пасти-барвники - первоцвіт (primrose), нефрит та локриця (liquorice) (Sugarflair); рожевий і оранжевий (Wilton)
Пудра-барвник - сугроб (snowdrift) і троянда або металік імбир (metallic ginger) і сяйво та несамовите металеве полум'я (glow and metallic flame frenzy) (Rainbow Dust)
Королівська глазур - невелика кількість
Їстівний клей
Жир кулінарний рослинний Trex / vegetable shortening
ОБЛАДНАННЯ:
Качалка
Ніж
Дошка
Трагакантова камедь
Згладжувач
Пензлі для сухої фарби
Круглі виїмки розміром 4 см, 5 см, 6 см, 6,5 см
Дроти 18 калібру - 2 шт.
Дротяні різці (кусачки)
Дерев’яна шпажка
Дюбелі
Біла флористична стрічка
Інструмент дрезден
Яйце з полістиролу 5 см
Великий набір квадратів
Підставки для торту 15 і 10 см
Directions
ПІДГОТОВКА
1Зробити два торти, один розміром 15 см і висотою 14,5 см, другий розміром 10 см і заввишки 9,5 см. Підготувати їх до покриття.
2Пофарбувати 500 г помадки в рожевий колір і покрити базовий шар, використовуючи згладжувач, щоб обернути торт помадкою. Помадка має бути заввишки 12 см, щоб зверху залишався зазор для інших смуг. Потім пофарбувати 75 г помадки у колір світлого нефриту (light jade), додавши трохи трагакантової камеді, яка зробить помадку міцнішою, коли буде вирізатися наступна смужка. За допомогою набору квадратів відрізати смужку 1 см і прикріпіть її над рожевою за допомогою невеликої кількості їстівного клею.
3Далі пофарбувати приблизно 175 г помадки у більш темний відтінок кольору нефриту і покрийте верхню частину торта, потім зробити останню смужку завширшки 2 см і прикріпити її. Відставити, щоб оформлення задверділо.
4Зробити панель для меншого торту, пофарбувавши приблизно 380 г помадки в жовтий колір первоцвіту (primrose). Відкласти для закріплення. Насадити менший торт за допомогою дюбелю на базовий ярус і за допомогою невеликої кількості королівської глазурі закріпити його.
НАСІННЯ КАВУНА:
1З приблизно 40 г чорного помадки та цукрової пасти кольору лакриці (liquorice) зробити кульки розміром з горошину, надати їм конусоподібну форму та сплющити, щоб вийшла крапелька. Приклеїти її до торту гострим кінцем вгору.
АНАНАСНИЙ ШАР:
1Пофарбувати помадку у більш темний відтінок первоцвіту (primrose), додавши трохи трагакантової камеді. За допомогою круглої виїмки розміром 4 см вирізати кружальця, від кожного кола відрізати дві секції. Приклеїти до верхнього ярусу, залишаючи проміжок між кожним. Верхні шматочки мають виступати просто за верхній ярус торту. За допомогою тієї самої виїмки зробити півкола та прилаштувати їх у зазори внизу ананасного ярусу.
ВИШНІ:
130 г помадки пофарбувати у темний відтінок рожевого. З половини помадки скачати кульки, які трохи звужуються, створити форму вишні, додати отвір для ніжок. Приклеїти до торту, щоб вони сиділи на верхній частині базового ярусу. Пофарбувати 2 г помадки у глибокий нефритово-зелений колір, додавши трагакантову камідь, і скачати ніжки, а потім приклеїти обидві вишні.
АПЕЛЬСИНОВІ ДОЛЬКИ:
1Вирізати з помадки три кола: помаранчеве 6,5 см, біле 6 см і помаранчеве 5 см. Розрізати найменше помаранчове коло на 7 сегментів однакового розміру і відкласти один. Обрізати центр кожного сегмента і приклеїти їх до білого кола, залишивши невеликий зазор між кожною частиною. Потім прикріпити до більшого помаранчевого кола. Як тільки затвердне, приклеїти до торта.
РОЖЕВИЙ ФЛАМІНГО:
НОГИ:
1Обрізати дерев’яну шпажку на 22 см від загостреного кінця, тупий кінець відрізати. Починаючи знизу, з 3 см від загостреного кінця, почати обмотувати шпажку білою флористичною стрічкою, додаючи в середині трохи шарів для створення колінного суглоба.
2Від дроту калібру 18 відрізати дротяними різцями шматок 16 см. Зігнути зигзагоподібно у форму зігнутої ніжки.
3Знову обмотати стрічкою, починаючи з 3 см від кінця, як на шпажці, але стрічки має бути більше, щоб обидві ніжки були однакової товщині. Обмотати додатково в області коліна та стопи, а потім припорошити фарбою рожевого кольору або сумішшю металевих барвників. Для рівномірного покриття можна наносити барвник-пудру або металеву фарбу натуральною губкою.
ТІЛО:
1Покрити полістиролове яйце тонким шаром рослинного жиру Trex, а потім - 45 г кольорової помадки.
3Защипити загострений кінець, щоб створити хвостове пір’я.
4Додати деталі оперення за допомогою інструменту Дрезден.
ШИЯ:
117 см дроту 18 калібру зігнути у формі гачка. Розкачати ковбаску з 10 г рожевої помадки, змішаної з трагакантовою камеддю. Прорізати щілину вниз по центру ковбаски і нанести клей в середину розрізу. Встановити дріт в щілину, залишаючи 1,5 см на вигнутому кінці для голови.
2Згладити місця з'єднання.
ГОЛОВА:
1З 4 г пасти виготовити голову та дзьоб, скачати її в кулю, затискаючи один кінець, і повертаючи вниз. Нанизати її на дріт з невеликою кількістю клею і приклеїти до шиї. Зробити око інструментом Дрезден і відкласти, щоб підсохло.
2Коли затвердне, намалювати деталі обличчя білим пилком, змішаним з трохи охолодженою кип’яченою водою, та чорною пастою / пастою кольолру локриці (liquorice).
ЗБІРКА:
1Проштовхнути шпажку та дротяну ніжку в нижню частину тіла, а шию - в передню частину, трохи прикріпивши клеєм і заповнивши місця з'єднання запасною глазур'ю. Золотого птаха добре покрити металізованою сухою фарбою.
3Вставити шпажку у верхній ярус торта.
4Скачати з білої помадки, підфарбованої рожевим кольором, крихітну кульку і сформувати ступню - таку, як на іншій нозі, припорошити сухою фарбою і приклеїти до торта прямо біля основи шпажки.