Крем з чорносливу десерти 15 Вересня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Чорнослив - 200 г Вершки - 1 склянка Цукор - 2 ст. ложки Горіхи будь очищені - 50 г Лимони - 0,5 шт. Желатин - 1 ч. ложка Directions 1Желатин замочити на 2 години в невеликій кількості холодної кип'яченої води для набухання. Потім розпустити його на водяній бані. 2Вимитий чорнослив замочити у воді і видалити кісточки. 3Пропустити чорнослив через м'ясорубку, додати терту лимонну шкірку, лимонний сік, цукор і розчинений желатин. Вмішати в цю масу збиті вершки. 4Все викласти в креманки і дати загуснути. 5Прикрасити підсмаженими горіхами. 00:00