25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)
Ingredients
Сир твердого сорту - 150 г
Яйця - 1 шт.
Борошно - 20 г
Сухарі панірувальні
Олія (варіант 1)
Спеції
Сіль
Directions
1Сир нарізати квадратиками приблизно по 2 см або невеликими тонкими прямокутниками.
2Яйце збити з сіллю та спеціями.
У ФРИТЮРІ:
1Обмакнути сир в яйце, потім у борошно, знов у яйце та у панірувальні сухарі.
2Обсмажити у фритюрі. Як тільки сир вкриється золотавою скоринкою - одразу вийняти.
В АЕРОГРИЛІ:
1Сирні скибочки змастити яйцем і запанірувати в борошні та сухарях.
2Запікати сирні скибочки на верхніх решітках нагрітого аерогрилю на фользі або спеціальному папері для випічки при високій швидкості та температурі 260°С 8 хвилин.