111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
Борошно - 350-400 г
Кефір або кисляк - 0.5 л
Яйця - 3 шт.
Сода - 0.5 ч. ложки
Ревінь - 400 г
Цукрова пудра - 3 ст. ложки
Олія - 100 г
Цукор
Сіль
Directions
1Кефір або кисле молоко змішати з яйцями, борошном, сіллю та цукром. Вимісити ложкою так, щоб вийшла гладка пишна маса, як густа сметана. Наприкінці вимішування додати соду.
2Стебла ревеню, з яких знята шкірка, нарізати шматочками, покласти в тісто, перемішати.
3Викладати оладки на сковороду з розігрітою олією, обсмажувати з двох боків до золотистого кольору.