оладки
оладки

Оладки з ревенем

  

2 Грудня, 2016

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 350-400 г

Кефір або кисляк - 0.5 л

Яйця - 3 шт.

Сода - 0.5 ч. ложки

Ревінь - 400 г

Цукрова пудра - 3 ст. ложки

Олія - 100 г

Цукор

Сіль

Directions

1Кефір або кисле молоко змішати з яйцями, борошном, сіллю та цукром. Вимісити ложкою так, щоб вийшла гладка пишна маса, як густа сметана. Наприкінці вимішування додати соду.

2Стебла ревеню, з яких знята шкірка, нарізати шматочками, покласти в тісто, перемішати.

3Викладати оладки на сковороду з розігрітою олією, обсмажувати з двох боків до золотистого кольору.

4Оладки подавати гарячими, обсипавши цукровою пудрою.

00:00