Бурекас палестинські пиріжки єврейська кухня духовка 21 Вересня, 2019 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Борошно - 1 кг Олія - 0,5 склянки кукурудзяної або соняшникової + 0,5 склянки оливкової Молочний порошок - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Дріжджі ДЛЯ НАЧИНКИ ЗІ ШПИНАТУ: Шпинат - 750 г Часник - 3 зубчики Сумах - 1 ч. ложка Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ ІЗ СИРУ: Сир козячий або бринза - 0,5 кг Заатр Олія оливкова Directions 1Розчинити молочний порошок і дріжджі в теплій воді. Замісити всі інгредієнти і додати воду, щоб тісто вийшло пружнім і м'яким. 2НАЧИНКА ЗІ ШПИНАТУ: Шпинат обдати окропом, віджати і крупно нарізати. Часник потовкти. Все змішати, приправити сумахом і сіллю. 3НАЧИНКА З СИРУ: Козячий сир або бринзу розкришити, додати трохи заатру й оливкової олії. 4Розкачати пласт тіста, вирізати з нього кружальця, покласти в центр начинку та скласти у формі трикутника. 5Випікати до коричневого кольору. 00:00