Бурекас - єврейські пиріжки
Бурекас - єврейські пиріжки

Бурекас палестинські

      

21 Вересня, 2019

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 1 кг

Олія - 0,5 склянки кукурудзяної або соняшникової + 0,5 склянки оливкової

Молочний порошок - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Дріжджі

ДЛЯ НАЧИНКИ ЗІ ШПИНАТУ:

Шпинат - 750 г

Часник - 3 зубчики

Сумах - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ ІЗ СИРУ:

Сир козячий або бринза - 0,5 кг

Заатр

Олія оливкова

Directions

1Розчинити молочний порошок і дріжджі в теплій воді. Замісити всі інгредієнти і додати воду, щоб тісто вийшло пружнім і м'яким.

2НАЧИНКА ЗІ ШПИНАТУ: Шпинат обдати окропом, віджати і крупно нарізати. Часник потовкти. Все змішати, приправити сумахом і сіллю.

3НАЧИНКА З СИРУ: Козячий сир або бринзу розкришити, додати трохи заатру й оливкової олії.

4Розкачати пласт тіста, вирізати з нього кружальця, покласти в центр начинку та скласти у формі трикутника.

5Випікати до коричневого кольору.

00:00