Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром
Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

  ,   ,

30 Вересня, 2019

Школа гастронома 2004 №15 (19) Сентябрь

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Перці солодкі з тонкими м'ясистими стінками - 1 червоний + 1 жовтий + 1 зелений

Сир (творог) - 200 г

Сир вершковий - 200 г або трохи більше - залежить від розмірів перців

Часник - 3 зубчики

Петрушка - 3 гілочки

Кріп - 3 гілочки

Кінза - 3 гілочки

Сіль

Перець чорний мелений

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

Directions

1У перців зрізати верхівку з плодоніжкою, вийняти насіння та перегородки. Сполоснути перці зсередини, поставити на серветки зрізом вниз, щоб стекла вода.

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

2Часник очистити, подрібнити. Зелень вимити, обсушити паперовими серветками та дрібно нарізати. У мисці змішати сир, сир, часник і зелень. Посолити, поперчити за смаком.

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

3Зі зрізаних верхівок перців видалити плодоніжки та залишки насіння; нарізати верхівки дрібними кубиками. Начинку розділити на 3 рівні частини та розкласти по 3 мисках. У кожну миску додати кубики перцю одного кольору. Ретельно перемішати.

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

4Щільно нафарширувати перці начинкою так, щоб в зеленому перці була начинка з червоними вкрапленнями, в червоному - з жовтими, а в жовтому - з зеленими.

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

5Поставити перці в холодильник на 20‑30 хвилин.

6Вийняти перці з холодильника, нарізати кружальцями завтовшки 1,5 см. Викласти на блюдо, чергуючи кольори.

Перці, фаршировані сиром (творогом) і вершковим сиром

00:00

Nutrition Facts

Calories292 ккал
Protein26,0 г
Total Fat16,5 г
Total Carbohydrates9,8 г