Торт з білою глазур'ю (з яблучною начинкою та безе)
Торт з білою глазур'ю (з яблучною начинкою та безе)

Торт з білою глазур’ю (з яблучною начинкою та безе)

    

10 Жовтня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 1,5 кг

Борошно - 2 склянки

Масло - 200 г

Цукрова пудра - 12 ст. ложок

Яйця - 4 шт.

Цукор

Вино десертне - 2 ст. ложки

Directions

1У м'яке вершкове масло додати половину цукрової пудри та збивати 15 хвилин вінчиком або виделкою. Потім покласти 2 жовтки, борошно, замісити тісто і поставити на холод на 30 хвилин.

2Розкачати тісто в корж, викласти на змащений маслом лист і поставити в духовку, щоб підрум'янився.

3Яблука очистити і відварити в невеликій кількості води, додати за смаком цукор, десертне вино.

4Начинку покласти на готовий корж.

5Збити білки, додати 6 ст. ложок цукрової пудри.

6Покласти збиті білки на яблучну начинку, знову поставити пиріг в духовку і тримати, доки не підрум'яниться.

00:00