Апельсини фаршировані з кремом
Апельсини фаршировані з кремом

Апельсини фаршировані (яблуками та бісквітним печивом)

      

22 Жовтня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Апельсини - 2 шт. великих

Яблука - 2 шт.

Печиво бісквітне - 100 г

Яйця - 1 шт.

Лікер апельсиновий - 1 ст. ложка

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Directions

1Печиво потовкти у ступці. Яблука, видаливши серцевину, дрібно нарізати.

2Апельсини розрізати навпіл, вийняти м'якоть і подрібнити її.

3НАЧИНКА: Змішати апельсинову м'якоть з яблуками та печивом, додати апельсиновий лікер і перемішати.

4Наповнити сумішшю кошики з апельсинів.

5Білок відокремити від жовтка, збити в міцну піну. Жовток розтерти з цукровою пудрою, з'єднати зі збитим білком, перемішати.

6Яєчну суміш викласти на апельсинові кошички та поставити їх в попередньо розігріту духовку на 3 хвилини.

7Подавати десерт до столу в теплому вигляді.

00:00

Nutrition Facts

Calories220 ккал