Апельсини фаршировані (яблуками та бісквітним печивом) десерти японська кухня духовка 22 Жовтня, 2019 Японская кухня Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Апельсини - 2 шт. великих Яблука - 2 шт. Печиво бісквітне - 100 г Яйця - 1 шт. Лікер апельсиновий - 1 ст. ложка Цукрова пудра - 1 ст. ложка Directions 1Печиво потовкти у ступці. Яблука, видаливши серцевину, дрібно нарізати. 2Апельсини розрізати навпіл, вийняти м'якоть і подрібнити її. 3НАЧИНКА: Змішати апельсинову м'якоть з яблуками та печивом, додати апельсиновий лікер і перемішати. 4Наповнити сумішшю кошики з апельсинів. 5Білок відокремити від жовтка, збити в міцну піну. Жовток розтерти з цукровою пудрою, з'єднати зі збитим білком, перемішати. 6Яєчну суміш викласти на апельсинові кошички та поставити їх в попередньо розігріту духовку на 3 хвилини. 7Подавати десерт до столу в теплому вигляді. 00:00 Nutrition Facts Calories220 ккал