Котлети пшоняні каші та круп'яні страви здорове харчування, лікувальне харчування 26 Жовтня, 2019 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Пшоно - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ч. ложка Борошно - 1 ч. ложка Яйця - 1 шт. Сухарі панірувальні Сіль Directions 1Крупу розпарити в гарячій воді, як для крутої каші. 2Пшоно остудити, додати яйце, борошно, сіль, добре розмішати та сформувати котлети. 3Обваляти котлети в панірувальних сухарях, обсмажити в гарячому маслі. 4Подавати з сиропом, варенням або солодкою сметаною.Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях 00:00