185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Щука - 200 г
Сухарі товчені - 10 г
Морква - 0,25 шт.
Молоко - 25 мл
Яйця - 0,25 шт.
Сіль - 1 щіпка
Огірки - 1 шт.
Помідори - 1 шт.
Петрушка - зелень
Directions
1Підготовлену щуку обсушити, надрізати шкіру навколо голови, гострим ножем відокремити її від м'яса та зняти. Приготувати рибну масу.
2Моркву відварити і натерти на тертушці.
3Сухарі розмочити в молоці, змішати з рибою, морквою, додати яйце та сіль.
4Шкіру не дуже щільно заповнити фаршем, зашити.
5Рибу укласти у форму для запікання, поставити в нагріту духовку та запікати 40 хвилин, часто поливаючи соком. У міру випаровування додавати воду.
6Готову рибу покласти на блюдо, нарізати скибочками завтовшки 1‑1,5 см і полити соком, в якому вона запікалася. Гарнірувати скибочками помідорів і огірків.