Компот сливовий з вином консервація 4 Грудня, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Сливи - 3 кг Вода - 750 г Вино червоне - 750 г Цукор - 750 г Кориця - 1 паличка Гвоздика - 2-3 бутона Ванілін - на кінчику ножа Directions 1Підготовлені сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. Половинки укласти в банки. 2СИРОП: Вино з'єднати з водою, цукром, ваніліном, корицею та гвоздикою, варити 5 хвилин, охолодити, процідити. 3Сиропом залити сливи, накрити банки стерилізованими бляшаними кришками, пастеризувати при 80°С. 4Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, укутати ковдрою та витримати до повного охолодження. 00:00