200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 2 порції
Ingredients
Печериці великі - 200 г
Сир (творог) нежирний - 100 г
Кріп - 1 пучок зелені
Часник - 2 зубчики
Сметана знежирена - 1 ст. ложка
Лимон - 20 мл соку
Салат лолло россо
Перець червоний мелений
Сіль
Directions
1Печериці очистити, вимити, вирізати за допомогою гострого ножа ніжки. Капелюшки скропити лимонним соком. Листя салату вимити, обсушити.
2У сковороду налити трохи води, викласти капелюшки грибів, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 5 хвилин. Зняти капелюшки печериць зі сковороди, дати охолонути.
3НАЧИНКА: Зелень кропу дрібно нарубати. Часник очистити, подрібнити. Сир (творог) змішати з кропом і часником, додати сметану, посолити, поперчити, перемішати.