200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 2 порції
Ingredients
Хліб житній - 2 скибочки
Огірки - 1 шт.
Редис - 100 г
Лимон - 10 мл соку
Салат листовий - 50 г
Петрушка - 50 г зелені
Сіль
Directions
1Скибочки житнього хліба розрізати на 4 рівні частини. Огірок і редис нарізати тонкими кружальцями та посолити. Листя салату вимити й обсушити на серветці.
2На шпажки наколоти почергово по шматочку хліба, кружальцю огірка та редиски. Готові канапе прикрасити гілочками петрушки, викласти на тарілку, попередньо вистелену листям салату, трохи скропити свіжовіджатим лимонним соком і подати на стіл.