баклажани фаршировані
баклажани фаршировані

Баклажани фаршировані (помідорами та цибулею)

    ,

2 Листопада, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 5 шт. великих

Помідори - 5 шт.

Цибуля подрібнена - 4 ст. ложки

Кінза нарізана - 2 ч. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Два баклажана нарізати уздовж навпіл, відварювати 10 хвилин на сильному вогні в каструлі з підсоленою водою.

2Видалити м'якоть з тушкованих баклажанів, залишаючи 1 см товщини від краю.

НАЧИНКА:

1Три баклажана вимити, очистити, загорнути в алюмінієву фольгу та запікати 30 хвилин в попередньо розігрітій до 200°С духовці.

2Запечені баклажани очистити і подрібнити. Нарізати помідори.

3Викласти подрібнені баклажани в каструлю разом із помідорами, цибулею, перцем і ретельно перемішати. Заправити сіллю та перцем. Тушкувати на сильному вогні, помішуючи час від часу.

БАКЛАЖАНИ ФАРШИРОВАНІ:

1Начинку остудити і покласти в чашечки тушкованих бакалажанов, посипати зверху нарізаною кінзою.

2Подавати гарячими або холодними.

00:00