голубці
голубці

Голубці в томатному соусі

    

5 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Морква - 1 шт.

М'ясо - 500 г фаршу змішаного

Сметана - 200 г

Томатна паста - 100 г

Рис - 90 г

Олія - 2 ст. ложки

Хмелі-сунелі

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Промити рис, перекласти в мультиварку та залити водою. Включити режим «Каша» на 15 хвилин.

2Змішати варений рис з м'ясним фаршем, додати приправу та сіль, перемішати.

3Вимити й очистити овочі. Качан капусти розділити на листя і кожен лист трохи відбити. Томат і цибулю нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на тертці.

4Овочі (крім капусти) обсмажити на олії, потім додати томатну пасту, перемішати і обсмажувати ще 2 хвилини.

5Додати в томатний соус сметану, сіль, перемішати і варити 5 хвилин, періодично помішуючи.

6На капустяні листи покласти фарш з рисом і загорнути конвертом. Укласти голубці в мультиварку та залити в повному обсязі водою, а зверху соусом. Включити режим «Тушкування» на 45 хвилин.

00:00