Салат з кальмарів з овочами та персиками салати японська кухня 21 Листопада, 2019 Японская кухня Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Кальмари - 300 г Картопля - 2 шт. Морква - 1 шт. Персики консервовані - 100 г Вершки - 70 мл Салат зелений - листя Перець чорний мелений Сіль Directions 1Кальмари очистити, відварити в підсоленій воді, остудити та нарізати соломкою. 2Картоплю та моркву відварити в підсоленій воді, остудити, очистити, нарізати кубиками. 3Консервовані персики нарізати кубиками. 4Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо. 5Змішати кальмари, картоплю, моркву та персики, викласти на листя салату, поперчити, полити вершками. 00:00 Nutrition Facts Calories329 ккал