Рулети з кабачків і перців
Рулети з кабачків і перців

Рулети з кабачків і перців

  ,   ,

27 Листопада, 2019

Школа гастронома 2008 №15 (113) Август

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Кабачки - 2 шт. невеликих

Перець солодкий червоний - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Кунжут (насіння) - 1 ст. ложка

ДЛЯ СОУСУ:

Вершки 22% - 4 ст. ложки

Кріп - 1 пучок

Петрушка - 1 пучок

Часник - 2 зубчики

Зіра - 0,5 ч. ложки

Коріандр (насіння) - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

СОУС:

1Зелень вимити й обсушити. Часник очистити. Подрібнити зелень і часник у блендері. Перекласти масу в миску, додати вершки і перемішати.

Рулети з кабачків і перців

2Зіру та коріандр потовкти, додавши сіль, всипати в соус. Ще раз перемішати.

Рулети з кабачків і перців

РУЛЕТИ:

1Кабачки нарізати за допомогою овочечистки тонкими поздовжніми смужками завширшки приблизно 2,5 см.

2Перці розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати перці смужками такої самої ширини, як і кабачки.

3Розігріти в сковороді 1 ст. ложку олії та обсмажувати смужки перців 2 хвилини. Перекласти на серветки.

Рулети з кабачків і перців

4Додати залишки олії та обсмажувати смужки кабачків 2 хвилини. Також викласти на серветки і дати охолонути.

Рулети з кабачків і перців

5Скласти смужки кабачка і перцю по дві та згорнути рулетом так, щоб перець був ззовні. Закріпити дерев'яною шпажкою.

Рулети з кабачків і перців

6Викласти на блюдо, присипати кунжутом і подати з соусом.

Рулети з кабачків і перців

00:00

Nutrition Facts

Calories179 ккал
Protein2,9 г
Total Fat13,9 г
Total Carbohydrates10,6 г