Рулети з кабачків і перців
закуски, овочеві страви вегетаріанське, дитяче
27 Листопада, 2019
Школа гастронома 2008 №15 (113) Август
- Cook: 35 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Кабачки - 2 шт. невеликих
Перець солодкий червоний - 2 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Кунжут (насіння) - 1 ст. ложка
ДЛЯ СОУСУ:
Вершки 22% - 4 ст. ложки
Кріп - 1 пучок
Петрушка - 1 пучок
Часник - 2 зубчики
Зіра - 0,5 ч. ложки
Коріандр (насіння) - 0,5 ч. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
СОУС:
1Зелень вимити й обсушити. Часник очистити. Подрібнити зелень і часник у блендері. Перекласти масу в миску, додати вершки і перемішати.
2Зіру та коріандр потовкти, додавши сіль, всипати в соус. Ще раз перемішати.
РУЛЕТИ:
1Кабачки нарізати за допомогою овочечистки тонкими поздовжніми смужками завширшки приблизно 2,5 см.
2Перці розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати перці смужками такої самої ширини, як і кабачки.
3Розігріти в сковороді 1 ст. ложку олії та обсмажувати смужки перців 2 хвилини. Перекласти на серветки.
4Додати залишки олії та обсмажувати смужки кабачків 2 хвилини. Також викласти на серветки і дати охолонути.
5Скласти смужки кабачка і перцю по дві та згорнути рулетом так, щоб перець був ззовні. Закріпити дерев'яною шпажкою.
6Викласти на блюдо, присипати кунжутом і подати з соусом.