200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)
Ingredients
Язик
Лавровий лист
Петрушка - 1 корінь
Цибуля - 1 шт.
Сіль
Directions
1Язик вимити, очистити від всіх зв'язок, залити холодною водою, посолити і варити на повільному вогні до готовності - до 4 годин.
2ВАРІАНТ 2: За півгодини до закінчення варіння в воду покласти лавровий лист, очищений корінь петрушки, цибулину.
3Потім занурити в холодну воду і, поки не охолов, очистити від шкіри.
4Очищений язик нарізати скибочками завтовшки приблизно 0,5 см, красиво укласти на блюдо та прикрасити м'ясним желе, скибочками солоних огірків і зеленню. Гарнірувати відварний язик можна зеленим горошком і вареними овочами.