Сливи томлені по-вінницьки консервація 5 Грудня, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Сливи - 1 кг Цукор - 1 кг Вода - 600 г Directions 1СИРОП: 600 г цукру розчинити в киплячій воді, варити 2 хвилини. 2Сливи наколоти виделкою, залити гарячим (90°С) сиропом і витримати 12 годин. Сливи відкинути на друшляк, щоб стік сік. 3Сливи укласти в банки, пошарово пересипаючи цукром, що залишився. Банки накрити стерилізованими бляшаними кришками, стерилізувати та закатати. 4Сироп, що залишився довести до кипіння, розлити в прогріті банки, закатати. Використовувати для приготування компотів. 00:00