Торт «Вгору і геть»
Торт «Вгору і геть»

Торт «Вгору і геть»

  ,

9 Грудня, 2019

Cake Masters Magazine 2017 №52 January

Ingredients

Торти - 2 шт. діаметром 15 см, висотою 10 см

Шаблон повітряної кулі

Помадка / мастика біла Satin Ice White - 400 г

Терези

Форми силіконові з алфавітом Martha Stewart

Помадка / мастика ювелірна (Jewelry Fondant) Wilton

Моделююча паста-гумка Wilton

Виїмки букви та цифри FMM

Форма для перлів

Загущувач для мастики КМЦ (CMC) або порошок тюлози

Аерограф рожевого кольору Wilton

Зубочистка

Виїмка кругла 10 см

Ніж X-acto

Ножиці

Лінійка

Качалка маленька

Пензлик невеликий

Борошно кукурудзяне

Вода

Лінійка

Шпатель або мастихін

Directions

1Торти скласти один на одний, покрити помадкою або мастикою, покласти на оформлену дошку, прикрашену стрічкою.

2Роздрукувати дві копії шаблону повітряної кулі. Вирізати один шаблон по краях, щоб вийшла ціла повітряна куля. Розрізати інший на окремі частини та позначити ії цифрами 1‑5. Розділити 400 г помадки на три кульки - дві по 140 г і одна по 120 г. В одну з кульок 140 г додати 1 ч. ложку CMC або тюлози і розкачати до товшинии 0,5 см. Вирізати шаблон ножем. Відставити його для висихання на 4‑6 годин.

Торт «Вгору і геть»

3Має залишитися трохи білої помадки / мастики, додати її до іншої білої кульки 140 г

4Занурити зубочистку в рожевий аерограф і ретельно перемішати з кулькою помадки 120 г. Можливо, доведеться це зробити два або більше разів, доки не вийде потрібний відтінок рожевого. Розкачати помадку завтовшки до 0,5 см. Вирізати за шаблоном секції 1, 3 та 5. Відкласти на 2‑4 години для затвердіння.

Торт «Вгору і геть»

5Кулю 140 г з залишком білої помадки розкачати завтовшки до 0,5 см. Вирізати за шаблоном секції 2 та 4.

6Розкачати залишки білої помадки. Вирізати за допомогою лінійки квадрат 4х4 см для кошика повітряної кулі. Вирізати 10 широких смужок 5х0,65 см. Викласти смужки на квадрат, щоб створити візерунок плетіння кошика. За допомогою пензлика та невеликої кількості води приклеїти смужки до квадрату. Обрізати зайве скальпелем. Відкласти до готовності прикрашати торт.

Торт «Вгору і геть»

7Розкачати білу та рожеву помадку та вирізати з кожного кольору прямокутник 10х6 см. Потім розрізати кожен прямокутник на 8 смужок 0,65 см. Розташувати кольори, чергуючи, щоб утворилася смужка завдовжки 20 см. Круглою виїмкою відрізати півкола від верхівок смужок. Відкласти до готовності прикрасити торт.

Торт «Вгору і геть»

8Створити бордюр за допомогою форми для перлів. Трошки присипати форму кукурудзяним борошном і вдавити білу помадку. Відрізати надлишки шпателем. Знадобиться близько трьох смужок.

Торт «Вгору і геть»

9Так само зробити і цифри. Розкачати тонкий шматочок білої помадки. Припорошити кукурудзяним борошном виїмки з цифрами та помадку. Дати постояти принаймні 20 хвилин, а потім вирізати номер один за допомогою виїмки. Відкласти все до готовності прикрашати торт.

10На вирізану цілу повітряну кулю нанести пензликом легкий шар води, щоб приклеїти секції, використовуючи шаблон як орієнтир. Відкласти все до готовності прикрашати торт.

Торт «Вгору і геть»

11Скрутити невеликі кульки з білої помадки в тонкі ковбаски, щоб згодом вони були прикріплені до строп повітряної кулі (до кошика). За допомогою лінійки вирізати невеликі прапорці відповідно до розміру шаблону повітряної кулі.

Торт «Вгору і геть»

12Спочатку знайти центральну нижню частину торта і прикріпіть нижні смужки. Це основа, на якій все інше буде розміщено на торті.

Торт «Вгору і геть»

13Прикріпити кошик трохи вище кайми, а повітряну кулю трохи вище кошика. Обов’язково залишити достатньо місця для строп. Додати перлинну кайму, літери та цифру.

Торт «Вгору і геть»

00:00