Піца з копченою рибою
піца, страви з риби італійська кухня духовка
11 Грудня, 2019
50 рецептов пиццы
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 250‑280 г
Дріжджі - 25 г
Молоко - 100 мл
Яйця - 3 шт.
Масло вершкове - 50 г / 3 ст. ложки
Цукор - 2 ч. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Риба копчена - 250 г
Cир - 50 г
Яблука кислі - 2‑3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сметана - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Підігріти молоко та розчинити в ньому дріжджі. Додати борошно, яйця, цукор. Ретельно вимісити тісто, додати трошки підігріте масло та ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Дати тісту постояти в теплі 30 хвилин.
2Потім обім'яти та викласти у змащену маслом чашу мультиварки або на деко.
3Рибу очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати кільцями товщиною близько 5 мм. Сир натерти на тертушці.
4Цибулю дрібно нарізати та трохи підрум'янити на вершковому маслі.
5На тісто рівномірно викласти шарами цибулю та рибу. Змастити верхній шар начинки сметаною, розкласти в один шар скибочки яблука, приправити спеціями. Посипати піцу тертим сиром.
6У ДУХОВЦІ: Помістити деко в нагріту духовку, запікати 20‑25 хвилин.
7У МУЛЬТИВАРЦІ: Закрити кришку мультиварки та виставити режим «Випічка» на 35 хвилин.